Türkiye Gastronomi Kupası Hacı Fahri Zümbül Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nin
İlçemiz okullarından Hacı Fahri Zümbül Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 04-06 Kasım 2022 tarihlerinde Denizli Genç Aşçılar Derneği ve Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli'de düzenlenen 2. Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Türkiye Birincilik Kupasını kazandı. Takım Yarışması kategorisinde 21 takım arasından birinci olan okulumuz, toplamda 2 merit, 3 bronz, 3 altın ve Birincilik Kupası almaya hak kazandı.
Okul Müdürü Tuğrul Selimoğlu, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Nurgül Kurşunlu ve diğer alan öğretmenleri ile bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tabrik eder, başarılarının devamını dileriz.
TAKIM YARIŞMASI KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ
Birsu KALA- Altın Madalya
Suğra ÇAKIR- Altın Madalya
Ebru ÖZDOĞAN- Altın Madalya
TATLI KATEGORİSİ
Mısra DOMBAYCI- Bronz Madalya
ET TABAĞI KATEGORİSİ
İlayda GÖK - Bronz Madalya
RESTORAN BALIK TABAĞI KATEGORİSİ
Irmak ÖZDEMİR - Bronz Madalya
YILIN ŞEFİ KATEGORİSİ
Azra DOMBAYCI - Merit
RESTORAN KÜMES ve AV HAYVANLARI TABAĞI KATEGORİSİ
Sude Nur BEŞENK - Merit